EU verlengt mandaat Karla Peijs

De Europese Commissie heeft op voorstel van vice-president Tajani, de mandaten van de zes projectcoördinatoren van de Europese TEN-T projecten verlengd. Een van die projectcoördinatoren is Karla Peijs. Zij is verantwoordelijk voor de transportas Rijn/Maas-Main-Donau en het Seine-Schelde-project.

De aanstelling van de projectcoördinatoren bleek zeer effectief en heeft bewezen cruciaal te zijn voor deze prioriteitsprojecten waar de voortgang werd gestuit door knelpunten. ‘De Europese coördinatoren zijn maatgevende personen gebleken, vooral vanwege hun internationale deskundigheid en onafhankelijkheid. Zij hebben een zeer positieve invloed op deze grensoverschrijdende projecten’, stelde vice-president Tajani van de Commissie. Hij is als Europees commissaris verantwoordelijk voor transport.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

EU verlengt mandaat Karla Peijs | Schuttevaer.nl

EU verlengt mandaat Karla Peijs

De Europese Commissie heeft op voorstel van vice-president Tajani, de mandaten van de zes projectcoördinatoren van de Europese TEN-T projecten verlengd. Een van die projectcoördinatoren is Karla Peijs. Zij is verantwoordelijk voor de transportas Rijn/Maas-Main-Donau en het Seine-Schelde-project.

De aanstelling van de projectcoördinatoren bleek zeer effectief en heeft bewezen cruciaal te zijn voor deze prioriteitsprojecten waar de voortgang werd gestuit door knelpunten. ‘De Europese coördinatoren zijn maatgevende personen gebleken, vooral vanwege hun internationale deskundigheid en onafhankelijkheid. Zij hebben een zeer positieve invloed op deze grensoverschrijdende projecten’, stelde vice-president Tajani van de Commissie. Hij is als Europees commissaris verantwoordelijk voor transport.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer