Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Drie man op klein koppelverband is teveel’

De exploitatie van het nieuw ontwikkelde koppelverband van twee Kempenaars dat tussen Veghel en Rotterdam gaat varen wordt moeilijk, denkt initiatiefnemer Michel van Dijk. Het motorschip is intussen klaar, aan de bak wordt de laatste hand gelegd. Het koppelverband moet gezien zijn lengte varen met drie man personeel en dat kan volgens Van Dijk niet uit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • kappie

    Ga lekker alleen op zo koppelverband varen lekker veilig 3 man is minnimaal

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook