Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Machinekamer van de Toekomst’ krijgt vorm bij Marin Wageningen 

WAGENINGEN

Bij het Marin in Wageningen wordt al enige tijd hard gewerkt aan de inrichting van de ‘Machinekamer van de Toekomst’. Het is een van de activiteiten die het maritiem research instituut samen met onderzoekspartners TNO, de Technische Universiteit Delft en de HAN University of Applied Sciences (tot voor kort Hogeschool Arnhem en Nijmegen) ontplooit om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Eind volgend jaar moet de machinekamer klaar zijn.

1 / 2
Ontwerp van de ‘Machinekamer van de Toekomst’ bij het Marin in Wageningen. (Foto Marin)

Ontwerp van de ‘Machinekamer van de Toekomst’ bij het Marin in Wageningen. (Foto Marin)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.