Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot keteltransport voor Roll Group

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

De Nederlandse Roll Group gaat met één van de dokschepen van RollDock Shipping drie grote ketelinstallaties met toebehoren vervoeren van Porto Marghera in Italië naar Corpus Cristi in de Verenigde Staten. Het transport wordt volgend jaar in augustus en september uitgevoerd.

1 / 1
Groot keteltransport voor Roll Group

Groot keteltransport voor Roll Group

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook