Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brussel en Den Haag komen visserij te hulp

BRUSSEL

De visserij-organisaties hebben zowel in Brussel als in Den Haag gehoor gevonden voor de noden van de sector. De Europese Commissie is akkoord gegaan met een vergoeding van ligdagen en minister Carola Schouten van LNV wil vanwege de Coronacrisis de borgstellingsregeling MKB-landbouwkredieten uitbreiden naar de visserij- en  aquacultuursector.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook