Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Familie Fenijn wil niet verder zonder pulstuig

BRESKENS

VOF Zeevisserijbedrijf Cornelia van de bekende vissersfamilie Fenijn uit Breskens heeft de grote boomkorkotter BR-14 Cornelia van de hand gedaan. De familie zag zich hiertoe genoodzaakt vanwege het Europese verbod op pulsvisserij en de komst van windparken in de zuidelijke Noordzee.

1 / 1
De BR-14 zal zich als KW-14 niet meer in Breskens laten zien. (Foto Bram Pronk)

De BR-14 zal zich als KW-14 niet meer in Breskens laten zien. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook