Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit bergt trawler Northguider in poolgebied

LONGYEARBYEN

Bergers van Boskalis-dochter Smit Salvage zijn druk bezig in de Svalbard archipel in Straat Hinlopen, tussen Spitsbergen en Nordaustlandet, met de berging van de grote Noorse trawler Northguider. Nadat dit vissersschip hier 28 december 2018 aan de grond was gelopen, maakte ze water om uiteindelijk te kapseizen. De bemanning werd door helikopters van boord gehaald.

1 / 1
De Noorse trawler Northguider, gestrand en gekapseisd in het Noordpoolgebied. (Foto: Kystverket)     

De Noorse trawler Northguider, gestrand en gekapseisd in het Noordpoolgebied. (Foto: Kystverket)     

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook