Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

EP-commissie stemt met Nederlandse onthouding voor verbod pulsvisserij

BRUSSEL

De visserijcommissie van het Europees Parlement heeft zoals verwacht steun uitgesproken voor het politieke akkoord dat de pulsvisserij per 1 juli 2021 verbiedt. Van de 23 commissieleden stemden er 21 voor. De twee Nederlandse leden, Annie Schreijer-Pierik (CDA) en Peter van Dalen (ChristenUnie) onthielden zich van stemming.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook