Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulstuig NG-1 na aanvaring uit zee gered

IJMUIDEN [update]

De Duitse viskotter NG-1 Jurie van den Berg van gebroeders Van den Berg uit Urk is in de nacht van dinsdag op woensdag 27 februari op de Noordzee in aanvaring gekomen met het containerschip Lantau Arrow. De kotter liep daarbij flinke schade op en moest de visreis afbreken. Het containerschip kon haar weg vervolgen. Bij de aanvaring raakte niemand gewond, het verloren vistuig werd vrijdag uit zee gered.

1 / 1
Aanvaring viskotter NG-1 met containerschip

Aanvaring viskotter NG-1 met containerschip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook