Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Volendammer visser blijft zitten met vangstbeperking

DEN HAAG

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit mag vasthouden aan zijn forse vangstbeperking voor schubvis in het IJsselmeer. Dat heeft de Raad van State woensdag 13 februari beslist in een zaak die was aangespannen door een Volendammer visser. Die klaagt over de nu al jaren bestaande vangstbeperking die als een wurgkoord om zijn nek hangt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook