Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulsvissers moeten zich opmaken voor andere tijden

DEN HAAG

De Nederlandse pulsvisserij moet er rekening mee houden dat de uitkomst in Brussel over de toekomst van de pulsvisserij sterk zal afwijken van wat Nederland wenselijk vindt. Concreet is minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit nog niet, maar ze waarschuwt de pulsvissers dat de onderhandelingen in Brussel moeizaam verlopen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • p maljaars

    vertel me nog is 1 voordeel van de EU?
    O ja,ik hoef in Putte niet meer te stoppen om geld te wisselen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook