Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Fors hogere vracht voor olie naar Zwitserland

KAUB

Oliehandelaren hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om de minimale voorraden in Zwitserland aan te vullen. Ondanks de problemen met een dalende waterstand en de beperkte beschikbaarheid van schepen door het incident bij Odfjell in Rotterdam slaagden ze er in juni nog in de aanvoer met 50% te verhogen ten opzichten van die in mei. Daar moest wel een forse prijs voor worden betaald doordat niet meer met volle schepen kon worden gevaren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook