Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Juli slappe maand voor vervoer over Duitse vaarwegen

WIESBADEN

In juli was het vervoer over water in Duitsland met 19,1 miljoen ton fors lager dan in dezelfde maand vorig jaar; er viel 838.000 ton (4,2%) lading weg, wellicht mede onder invloed van laag water op de Rijn en daardoor gestegen vrachten. Over de eerste 7 maanden van dit jaar is er met 135,5 miljoen ton nog 2,1% groei, meldt Destatis, het Duitse bureau voor statistiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook