Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SAB meldt problemen met inname bilgewater

ROTTERDAM

Er zijn grote problemen met de inname van bilgewater, meldt de Stichting Afvalstoffen Binnenvaart (SAB) op zijn website. In Noord-Nederland en de omgeving van Nijmegen, Drechtsteden en Rotterdam zou geen of slechts beperkt bilgewater worden ingezameld. De SAB adviseert schippers hun bilgewater af te geven in het buitenland of in de omgeving van Vlissingen-Terneuzen, Limburg of Amsterdam-IJmuiden.

1 / 1
Met olie verontreinigd bilgewater wordt afgegeven bij ATM in Moerdijk, die dat als enige in Nederland verwerkt. (Foto ATM Moerdijk)

Met olie verontreinigd bilgewater wordt afgegeven bij ATM in Moerdijk, die dat als enige in Nederland verwerkt. (Foto ATM Moerdijk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook