Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Negende staking bij sleepbedrijf Svitzer: rondvaart met ouderen

IJMUIDEN

Werknemers van sleepbedrijf Svitzer in IJmuiden leggen woensdag 19 juni om 11.00 uur voor de negende keer het werk neer. De sleepboten van het concern zullen tijdens de twee uur durende ludieke actie worden ingezet om ouderen een rondvaart te geven, waardoor veel inkomend en uitgaand scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal niet kan worden begeleid.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook