Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grote zoekactie naar vermiste jachtschipper op de Eems

EEMSHAVEN

Voor het KNRM-station in de Eemshaven kende de Reddingbootdag van de KNRM van zaterdag 11 mei een abrupt en onverwacht einde. Tijdens een rondvaart met de reddingboot Jan en Titia Visser werd de bemanning opgeroepen door het zeiljacht Coriolis. De schipper meldde dat hij een onbemand zeiljacht had gezien op de Eems. Snel werden de…

1 / 1
Het onbemande jacht en de reddingboot Hans Dittmer van het Duitse waddeneiland Juist (foto KNRM)

Het onbemande jacht en de reddingboot Hans Dittmer van het Duitse waddeneiland Juist (foto KNRM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook