Liana Engibarjan uitgeroepen tot ‘Vrouw in de Media’

Schipper en ‘binnenvaartinfluencer’ Liana Engibarjan uit Rotterdam ontvangt dit jaar de Vrouw in de Media Award voor de regio Zuid-Holland. Bij de verkiezing uit drie genomineerden kreeg zij 41 procent van de stemmen die via internet werden uitgebracht.

Liana Engibarjan uitgeroepen tot 'Vrouw in de Media'

Liana volgde de opleiding tot schipper op het STC in Rotterdam en ging werken op de Waterbus en later als aflosser op tankers. In 2017 begon ze via vlogs op onder andere Linkedin, Youtube en Instagram te proberen jongeren te interesseren voor de binnenvaart. Dat had succes. Vorig jaar augustus vertelde ze in een interview met Schuttevaer dat via haar filmpjes al 89 jongeren van de wal de weg naar de binnenvaart hadden gevonden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Liana Engibarjan uitgeroepen tot ‘Vrouw in de Media’ | Schuttevaer.nl

Liana Engibarjan uitgeroepen tot ‘Vrouw in de Media’

Schipper en ‘binnenvaartinfluencer’ Liana Engibarjan uit Rotterdam ontvangt dit jaar de Vrouw in de Media Award voor de regio Zuid-Holland. Bij de verkiezing uit drie genomineerden kreeg zij 41 procent van de stemmen die via internet werden uitgebracht.

Liana Engibarjan uitgeroepen tot 'Vrouw in de Media'

Liana volgde de opleiding tot schipper op het STC in Rotterdam en ging werken op de Waterbus en later als aflosser op tankers. In 2017 begon ze via vlogs op onder andere Linkedin, Youtube en Instagram te proberen jongeren te interesseren voor de binnenvaart. Dat had succes. Vorig jaar augustus vertelde ze in een interview met Schuttevaer dat via haar filmpjes al 89 jongeren van de wal de weg naar de binnenvaart hadden gevonden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer