Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Liana Engibarjan uitgeroepen tot ‘Vrouw in de Media’

ROTTERDAM

Schipper en ‘binnenvaartinfluencer’ Liana Engibarjan uit Rotterdam ontvangt dit jaar de Vrouw in de Media Award voor de regio Zuid-Holland. Bij de verkiezing uit drie genomineerden kreeg zij 41 procent van de stemmen die via internet werden uitgebracht.

1 / 1
Liana Engibarjan uitgeroepen tot 'Vrouw in de Media'

Liana Engibarjan uitgeroepen tot 'Vrouw in de Media'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook