Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nachtmerrie bij Xanten

Xanten

Joseph De Block en Esmeralda Van Looij mogen blij zijn dat ze het kunnen navertellen. Dinsdag 20 maart werd hun 63 meter lange Ventura op de Rijn bij Xanten door een ander schip geramd. De schipper daarvan verklaarde tegenover Schuttevaer dat hij een probleem had met de stuurautomaat. Maar De Block meent dat hij niet in zijn stuurhut was, maar even naar de wc. De gevolgen zijn groot.

1 / 5
Nachtmerrie bij Xanten

Nachtmerrie bij Xanten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook