Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

OPINIE ‘Nieuw kabinet moet eind maken aan oneerlijke concurrentie’

Dordrecht

Er is een grote actie gaande tegen de buitensporige boetes die de binnenvaart worden opgelegd. Boetes voor overtredingen van de Vaartijdenwet zijn het meest voorkomend. Op zich lijkt het logisch dat een overtreder wordt beboet. En als de querulant erg slecht van begrip blijkt, dan wordt strenger gestraft, om herhaling te voorkomen.

Transport in de knel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • M. den Hertog

    Goed stuk slaat de spijker op de kop. Is het niet verstandig om dit stuk ook eens in Nieuwsblad Transport te publiceren?

  • E van Dam

    Zo die leest lekker weg! 😉 Doet overigens niks af aan de juiste kern van het verhaal, dank meneer Schipper voor deze lezenswaardige bijdrage.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook