Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Druk weerzien met oude bekenden na 100 jaar Prins Hendrik Internaat

VREESWIJK [update]

De vijfjaarlijkse reünie van het Prins Hendrik Internaat in Vreeswijk/Nieuwegein viel zaterdag 29 augustus samen met het 100-jarig bestaan van dit oudste schippersinternaat in Nederland. Bijna 1200 oud-leerlingen en -personeelsleden kwamen er op af. Ook H.K.H. Prinses Margriet was weer van de partij.

1 / 1
Druk weerzien met oude bekenden na 100 jaar Prins Hendrik Internaat

Druk weerzien met oude bekenden na 100 jaar Prins Hendrik Internaat

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook