Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zonnig Meanderkids voetbaltoernooi in Rotterdam

Rotterdam

Het Julia-internaat uit Zwijndrecht is zaterdag de grote winnaar geworden van het Meanderkids voetbaltoernooi. Het internaat won de wisselbeker en de eerste prijs bij gemengd 6 tot 12, de jongens van 15 t/m 18 en de teams van vaders en moeders. Het toernooi werd onder geweldige weersomstandigheden gehouden in Rotterdam.

1 / 5
Zonnig Meanderkids voetbaltoernooi in Rotterdam

Zonnig Meanderkids voetbaltoernooi in Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook