Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Inbraak zonder buit op binnenvaartschip in Tiel

TIEL

In het weekend van 16 en 17 februari is ingebroken aan boord van een Nederlands binnenvaartschip dat op het Amsterdam-Rijnkanaal aan de binnenkant van sluis Tiel lag afgemeerd. Er is schade maar er wordt niets gemist.

Politie roept schippers op altijd aangifte te doen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Pieter Wierenga

    Het zou mij niet verbazen als schippers geen tijd hebben om aangifte te doen, dus misschien moet de KLPD dit wat eenvoudiger maken. Ze schijnen voor de onbenulligste wissewasjes aan boord te komen, als ik de verhalen zo lees, dus dat lijkt me geen probleem.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook