Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sneller dataprotocol maakt laptops loodsen storingvrij (video)

ROTTERDAM [UPDATE]

Slecht functionerende communicatie van de laptops van loodsen op zeeschepen met het bedrijfsnetwerk van het Nederlands Loodswezen waren lang een bron van frustratie. Maar volgens een systeembeheerder van het Loodswezen verdwenen de problemen op slag met NetMotion Mobility op alle 700 mobiele apparaten.

1 / 1
Sneller dataprotocol maakt laptops loodsen storingvrij (video)

Sneller dataprotocol maakt laptops loodsen storingvrij (video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook