Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Automatische update Windows kan toch uit

DEVENTER

Het automatisch installeren van Windows-updates via een internetverbinding met een datalimiet kan worden uitgezet. Dat meldt Microsoft aan Weekblad Schuttevaer op klachten van schippers die na een update van drie gigabyte hun databundel als sneeuw voor de zon zagen verdwijnen.

1 / 1
Automatische update Windows kan toch uit

Automatische update Windows kan toch uit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook