Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gaatjes in propeller dempen cavitatie en onderwatergeluid

Sussex

Oscar Propulsion in het Engelse Sussex heeft met de Strathclyde University en de University of Exeter een techniek ontwikkeld die rond de tips van propellerbladen optredende cavitatie met 14% verlaagt en het daardoor veroorzaakte onderwatergeluid met maximaal 21 dB.

1 / 2
Gaatjes in propeller dempen cavitatie en onderwatergeluid

Gaatjes in propeller dempen cavitatie en onderwatergeluid

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook