Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vuldop waarschuwt voor laag waterniveau accu

ZITTAU (d)

Het vloeistofpeil van het elektrolyt in de cellen van loodzuuraccu’s en tractiebatterijen moet regelmatig worden gecontroleerd en met gedistilleerd water worden bijgevuld. Wanneer dat te laat gebeurt, ontstaat schade aan de accu door kromtrekken en vervuilen van droogstaande platen in de cellen.

1 / 3
Vuldop waarschuwt voor laag waterniveau accu

Vuldop waarschuwt voor laag waterniveau accu

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook