Nieuwe gangboordcoating

De gangboorden en dekken van het compleet bij scheepswerf H. Poppen in Zwartsluis gebouwde beunschip Grato (80 x 8,50 meter, 1697 ton), van Arian Trouwborst, zijn bedekt met een voor Nederland nieuwe flexibele rubber coating van Liquid Rubber.

Nieuwe gangboordcoating

De in Canada ontwikkelde coating bevat een mix van rubber, polyurethaan en kleurstoffen en kan in een of meerdere lagen worden aangebracht. De coating is UV-bestendig en bestand tegen olie en zuren. De coating is geleverd door PS Marine Coatings in Alblasserdam, distributeur van Liquid Rubber voor de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuwe gangboordcoating | Schuttevaer.nl

Nieuwe gangboordcoating

De gangboorden en dekken van het compleet bij scheepswerf H. Poppen in Zwartsluis gebouwde beunschip Grato (80 x 8,50 meter, 1697 ton), van Arian Trouwborst, zijn bedekt met een voor Nederland nieuwe flexibele rubber coating van Liquid Rubber.

Nieuwe gangboordcoating

De in Canada ontwikkelde coating bevat een mix van rubber, polyurethaan en kleurstoffen en kan in een of meerdere lagen worden aangebracht. De coating is UV-bestendig en bestand tegen olie en zuren. De coating is geleverd door PS Marine Coatings in Alblasserdam, distributeur van Liquid Rubber voor de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer