Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe maritieme opleidingen in ‘Silicon Valley’ van de scheepvaart

Hardinxveld

De Gorinchemse scheepsbouwer Kommer Damen studeerde nog gewoon HTS Scheepsbouw in Dordrecht, waar hij schepen leerde bouwen. Anno 2019 is het onderwijs zo complex dat ondernemers, scholen en overheid de handen ineen hebben geslagen voor nieuwe opleidingen maritieme techniek op alle niveaus.

1 / 1
Scheepbouwer Kommer Damen sprak voor een volle zaal met ondernemers. ‘Laten we elkaar als bedrijven, net als in Silicon Valley, stimuleren. Alleen zo zullen we als totale industrie floreren.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Scheepbouwer Kommer Damen sprak voor een volle zaal met ondernemers. ‘Laten we elkaar als bedrijven, net als in Silicon Valley, stimuleren. Alleen zo zullen we als totale industrie floreren.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook