Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opleidingsschip Zeus maakt veiligheidstraining realistischer 

AMSTERDAM

RelyOn Nutec heeft zijn maritieme trainingscentrum in Amsterdam-Noord uitgebreid met de Zeus, een schip waarin handelen in noodsituaties realistisch kan worden geoefend met branden, geschminkte gewonden en functionerende reddingsboten, waaronder een vrije-val reddingsboot.

1 / 3
Aan boord kunnen branden in machinekamers, cabines, keukens en wasserijen realistisch worden gesimuleerd. (Foto Hans Heynen)

Aan boord kunnen branden in machinekamers, cabines, keukens en wasserijen realistisch worden gesimuleerd. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook