Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Traditionele Schepenbeurs houdt opgaande lijn vast

De EOC Traditionele Schepenbeurs beleefde haar derde editie op het Willemsoord-terrein te Den Helder. Bijna 3000 bezoekers kwamen erop af, iets meer dan vorig jaar. Exposanten én bezoekers lieten tijdens en na afloop van de beurs positieve geluiden horen. Het ziet ernaar uit dat de nieuwe opzet blijvend aanslaat.

1 / 4
Traditionele Schepenbeurs houdt opgaande lijn vast

Traditionele Schepenbeurs houdt opgaande lijn vast

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook