Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Arno Westra komt met brik Klaas Kompaan

De Nederlandse zeilchartervaart heeft de afgelopen jaren slechts enkele schepen in de vaart gebracht. Op basis van forse binnenvaartcasco’s. Met fantasietuigages, geïnspireerd op windjammers. Maar op die manier een leuk fantasie-zeilschip in de vaart brengen, lukt niet meer. Vanaf nu gelden strenge nieuwbouweisen. De brik Klaas Kompaan is het laatste schip dat onder de oude regels wordt opgebouwd.

1 / 2
Arno Westra komt met brik Klaas Kompaan

Arno Westra komt met brik Klaas Kompaan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook