Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wisseltrofee gaat het water op

‘Dat is nog eens leuk nieuws’, reageert Erik Schumacher als hij hoort dat hij de Schuttevaer Motorenquiz 2017 heeft gewonnen. De wisseltrofee verhuist dus van pontschipper Arnold Sponselee uit Julianadorp naar aankomend binnenvaartondernemer Schumacher aan boord van de 650-tonner Jannette.

1 / 1
Wisseltrofee gaat het water op

Wisseltrofee gaat het water op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • P.C. Kruijt

    Leuk Erik, gefeliciteerd. Ook met je aankoop een goede vaart toegewenst!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook