Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Anita Somers (ABC) is aan haar 50ste beurs toe

Bij het napluizen van haar persoonlijk archief stelde Anita Somers zelf tot haar verbazing vast dat ze op de Open Scheepvaartdagen (OSD) voor de 50ste keer zal figureren als onthaaldame van ABC Motoren. Zij heeft sinds 1996 op verschillende vakbeurzen voor de scheepvaart in Duitsland, Nederland en België gestaan en is daarbij de Gentse motorenfabriek steeds trouw gebleven.

1 / 1
Anita Somers is aan haar 50ste beurs toe

Anita Somers is aan haar 50ste beurs toe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook