Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Een goede aankoop

Marco van Sluis en Susan van Laar varen sinds februari 2012 op de 55 meter lange Storm. Ze hebben het goed naar hun zin en vinden dat ze een goede beslissing hebben genomen om dit schip te kopen. Susan is naast haar werk aan boord een van de beheerders van Vrouwen in de binnenvaart (VIB). Marco stond in 2009 in de Schuttevaer toen hij op de Sacha voer. Hij vertelde toen al dat hij een klassiek gezinsbedrijf wilde.

1 / 1
Een goede aankoop

Een goede aankoop

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook