Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Na managementcarrière aan de slag als binnenvaartschipper

Wieger de Vries vaart sinds juni 2012 op de kempenaar Flora. Hij begon ooit op een charterschip, ging aan de wal en werkte als belangenbehartiger bij Hiswa Vereniging en daarna als interimmanager en consultant. Vanuit zijn achtergrond bij Hiswa Vereniging vindt hij het belangrijk dat er meer aandacht is voor de verschillen in vaarstrategie van binnenvaart en pleziervaart.

1 / 1
Na managementcarrière aan de slag als binnenvaartschipper

Na managementcarrière aan de slag als binnenvaartschipper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook