Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ShipSupport.com verovert wereldmarkt

Tilburg

ShipSupport.com is een jaar na de lancering het grootste maritieme online platform voor technische onderdelen en gebruiksartikelen ter wereld. Binnen 10 maanden groeide het aanbod van 50.000 naar een miljoen artikelen voor handelsvaart, baggerij, binnenvaart, offshore, visserij, chartervaart en grote jachten.

1 / 3
De wereldwijde verzending van bestellingen wordt verzorgd vanuit een warehouse in Tilburg. (Foto ShipSupport)

De wereldwijde verzending van bestellingen wordt verzorgd vanuit een warehouse in Tilburg. (Foto ShipSupport)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook