Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Koolmees: toestemming UWV voldoet bij onderhoudsklussen

DEN HAAG

Scheepsbouwers hebben geen tewerkstellingsvergunningen meer nodig voor het inzetten van buitenlands scheepspersoneel bij grote onderhoudsklussen. Binnen de regeling internationaal handelsverkeer (2017) is toestemming van UWV voldoende, meldt minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) in een brief aan de Tweede Kamer.

1 / 1
De onderhoudsbeurt van de Oasis of the Seas leverde Keppel Verolme Rotterdam in 2014 een boete op van 600.000 euro. (Archieffoto Keppel Verolme)

De onderhoudsbeurt van de Oasis of the Seas leverde Keppel Verolme Rotterdam in 2014 een boete op van 600.000 euro. (Archieffoto Keppel Verolme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook