Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Derde Multi Cat voor ST Marine Support

HARDINXVELD-GIESSENDAM

Voor de derde keer op rij heeft ST Marine Support uit Harlingen een groot multifunctionele werkvaartuig aan haar vloot toegevoegd. Deze keer betreft het een Damen Multi Cat 3515, de grootste in haar soort ter wereld, die de naam Auxilia heeft gekregen. Net als haar twee voorgangsters zal ook dit werkvaartuig in de bagger- en offshoresector worden ingezet.

1 / 1
De Auxilia is de jongste vloot aanwinst van ST Marine Support uit Harlingen. (Foto Damen)  

De Auxilia is de jongste vloot aanwinst van ST Marine Support uit Harlingen. (Foto Damen)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook