Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SZW stelt werven ‘diep teleur’

Rotterdam

D66-minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid handhaaft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW de Amerikaanse cruiserederij Royal Caribbean in 2014 oplegde. De scheepsbouwers (NMT) vinden dat ‘onbegrijpelijk’ en zijn ‘diep teleurgesteld’. Zeeliedenvakbond Nautilus en FNV Metaal juichen toe dat de minister zijn rug recht houdt. De rederij stapt naar de rechter.

1 / 1
SZW stelt werven 'diep teleur'

SZW stelt werven 'diep teleur'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook