SZW stelt werven ‘diep teleur’

D66-minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid handhaaft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW de Amerikaanse cruiserederij Royal Caribbean in 2014 oplegde. De scheepsbouwers (NMT) vinden dat ‘onbegrijpelijk’ en zijn ‘diep teleurgesteld’. Zeeliedenvakbond Nautilus en FNV Metaal juichen toe dat de minister zijn rug recht houdt. De rederij stapt naar de rechter.

SZW stelt werven 'diep teleur'

Handhaving boete Oasis of the Seas leidt tot omzetverlies

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

SZW stelt werven ‘diep teleur’ | Schuttevaer.nl

SZW stelt werven ‘diep teleur’

D66-minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid handhaaft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW de Amerikaanse cruiserederij Royal Caribbean in 2014 oplegde. De scheepsbouwers (NMT) vinden dat ‘onbegrijpelijk’ en zijn ‘diep teleurgesteld’. Zeeliedenvakbond Nautilus en FNV Metaal juichen toe dat de minister zijn rug recht houdt. De rederij stapt naar de rechter.

SZW stelt werven 'diep teleur'

Handhaving boete Oasis of the Seas leidt tot omzetverlies

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer