Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe marineschepen op stapel

DEN HAAG

De Koninklijke Marine vervangt onderzeeboten, fregatten en mijnenbestrijdingsvaartuigen. Dat meldt minister Ank Bijleveld in de Defensienota 2018. Na vele jaren van bezuinigen wordt een halt toegeroepen aan het steeds verder uitkleden van de zeemacht. Over de jaren 2018 tot en met 2033 wordt 6,374 miljard euro geïnvesteerd in de zeestrijdkrachten.

1 / 1
Nieuwe marineschepen op stapel

Nieuwe marineschepen op stapel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook