Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Butsentrekker maakt buikdenning glad

HARLINGEN

Bedacht Nico Bandstra van Tech-Nico uit Joure het ei van Columbus voor het uitdeuken van butsen in de stalen buikdenning van het vrachtruim? We namen een kijkje bij zijn werk aan boord van het Belgische binnenvaartschip Yaris, aan de loswal van Uitwellingerga.

1 / 2
Butsentrekker maakt buikdenning glad

Butsentrekker maakt buikdenning glad

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook