Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste elektrische dp2 Shoalbuster op komst

HARDINXVELD | Terwijl er binnenkort nog een Damen Shoalbuster zal worden opgeleverd, heeft Tug & Workboat company Herman Sr. uit Dordrecht alweer een nieuw exemplaar besteld. En niet zo maar één. Het nieuwe werkschip, dat Brutus gaat heten, wordt de eerste dieselelektrische Damen Shoalbuster die is voorzien van een klasse 2 dynamisch positioneringssysteem en IMO Tier III motoren.

1 / 1
Eerste elektrische dp2 Shoalbuster op komst

Eerste elektrische dp2 Shoalbuster op komst

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook