Europort: Fiberdur en Aluland BV

Fiberdur heeft met ingang van 1 september 2017 Aluland BV uit ‘s-Gravendeel officieel aangesteld als gecertificeerd business partner voor de Benelux.

Fiberdur en Aluland BV

  • Europort 2017, Stand 3309

Fiberdur leidingsystemen zijn goedgekeurd door de belangrijkste classificatiebureaus. Toepassing van de GRE/GRVE leidingen en bijbehorende isometrie zorgt voor lagere onderhoudskosten, nooit meer corrosie en gewichtsbesparing. GRE/GRVE is lichter dan staal en heeft een levensduur die het schip overleeft.
Aluland is verantwoordelijk voor de verkoop, voorraad, customer service en consultancy voor de maritieme sector, alsmede voor de infra en de industriële markt binnen de Benelux. Fiberdur heeft in Aluland een partner gevonden die dezelfde normen en waarden hanteert, zoals klantfocus, servicegerichtheid en het streven naar een lange termijn-relatie.
De samenwerking zal Fiberdur helpen haar business-activiteiten verder te vergroten en op deze wijze kunnen meer bedrijven kennis maken met de hoge kwaliteitsproducten en geboden service.
Een goede gelegenheid om de samenwerking in de praktijk te zien is een bezoek aan de beurs Europort in Rotterdam. Fiberdur zal zich daar presenteren en Aluland zal ook aanwezig zijn op stand 3309.

Europort: Fiberdur en Aluland BV | Schuttevaer.nl

Europort: Fiberdur en Aluland BV

Fiberdur heeft met ingang van 1 september 2017 Aluland BV uit ‘s-Gravendeel officieel aangesteld als gecertificeerd business partner voor de Benelux.

Fiberdur en Aluland BV

  • Europort 2017, Stand 3309

Fiberdur leidingsystemen zijn goedgekeurd door de belangrijkste classificatiebureaus. Toepassing van de GRE/GRVE leidingen en bijbehorende isometrie zorgt voor lagere onderhoudskosten, nooit meer corrosie en gewichtsbesparing. GRE/GRVE is lichter dan staal en heeft een levensduur die het schip overleeft.
Aluland is verantwoordelijk voor de verkoop, voorraad, customer service en consultancy voor de maritieme sector, alsmede voor de infra en de industriële markt binnen de Benelux. Fiberdur heeft in Aluland een partner gevonden die dezelfde normen en waarden hanteert, zoals klantfocus, servicegerichtheid en het streven naar een lange termijn-relatie.
De samenwerking zal Fiberdur helpen haar business-activiteiten verder te vergroten en op deze wijze kunnen meer bedrijven kennis maken met de hoge kwaliteitsproducten en geboden service.
Een goede gelegenheid om de samenwerking in de praktijk te zien is een bezoek aan de beurs Europort in Rotterdam. Fiberdur zal zich daar presenteren en Aluland zal ook aanwezig zijn op stand 3309.