Column

Zware Kees: tien-minutengesprekje

Op vrijdagavond, ik sta op het punt de deur uit te gaan naar mijn schildersclubje, komt mijn telefoon tot leven. ‘The bloody phone is ringing! The bloody phone is ringing!’ Mijn ringtone is ooit ingesproken door de agent toen ik nog geregeld in Australië was met een schip. Ik heb het maar zo gelaten.

Miraflores Locks bij het Panamakanaal
Miraflores Locks in het Panamakanaal Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: tien-minutengesprekje | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: tien-minutengesprekje

Op vrijdagavond, ik sta op het punt de deur uit te gaan naar mijn schildersclubje, komt mijn telefoon tot leven. ‘The bloody phone is ringing! The bloody phone is ringing!’ Mijn ringtone is ooit ingesproken door de agent toen ik nog geregeld in Australië was met een schip. Ik heb het maar zo gelaten.

Miraflores Locks bij het Panamakanaal
Miraflores Locks in het Panamakanaal Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer