Column

Platform Zero Incidents niet alleen voor tankvaart

Zeer geïnteresseerd in wat ik te horen zou krijgen, woonde ik eerder dit jaar tijdens de Maritime Industry-beurs in Gorinchem een bijeenkomst bij van het Platform Zero Incidents. Ik vroeg mij in de eerste plaats af of het platform toegevoegde waarde heeft voor onze branche.

COLUMN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Platform Zero Incidents niet alleen voor tankvaart | Schuttevaer.nl
Column

Platform Zero Incidents niet alleen voor tankvaart

Zeer geïnteresseerd in wat ik te horen zou krijgen, woonde ik eerder dit jaar tijdens de Maritime Industry-beurs in Gorinchem een bijeenkomst bij van het Platform Zero Incidents. Ik vroeg mij in de eerste plaats af of het platform toegevoegde waarde heeft voor onze branche.

COLUMN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer