Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Reddingsschip AzG op weg naar Libische kust

MARSEILLE

Met het schip Ocean Viking hervatten de hulporganisaties SOS Méditerranée en Artsen zonder Grenzen hun reddingsacties in het Middellandse Zeegebied. Het schip, dat onder Noorse vlag vaart, verliet zondag 4 augustus de haven van Marseille op weg naar de Libische kust, zei een woordvoerster van SOS Méditerranée.

1 / 1
De Ocean Viking van SOS Méditerranée en Artsen zonder Grenzen kort voor vertrek uit Marseille. (Foto EPA / Sebatien Nogier)

De Ocean Viking van SOS Méditerranée en Artsen zonder Grenzen kort voor vertrek uit Marseille. (Foto EPA / Sebatien Nogier)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook