Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk Supply Service uit etalage

KOPENHAGEN

De voorgenomen verkoop van Maersk Supply Service (MSS) is definitief van de baan nu moedermaatschappij AP Møller-Maersk heeft verklaard de offshorerederij weer in de eigen gelederen op te nemen. Plan was deze rederij net als de divisies Maersk Oil en Maersk Tankers af te stoten.

1 / 1
Maersk Supply Service uit etalage

Maersk Supply Service uit etalage

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook