Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis koopt Lewek Falcon

PAPENDRECHT

Boskalis heeft opnieuw een groot offshoresupportvaartuig aan haar vloot toegevoegd. Deze keer betreft het de overname van het multifunctionele DP2 offshoreconstructievaartuig Lewek Falcon van Emas Offshore uit Singapore. Na aankomst in Nederland is het vaartuig meteen bij Damen Shiprepair Rotterdam in dok gegaan. Boskalis zal het vaartuig herdopen in Boka Falcon.

1 / 1
Boskalis koopt Lewek Falcon

Boskalis koopt Lewek Falcon

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook