‘Verbod op ontgassen moet uitvoerbaar zijn’

‘Natuurlijk moet zo snel mogelijk het uitstoten van dampvormige giftige stoffen uitgebannen worden, onder voorwaarde dat het redelijkerwijs mogelijk is om aan het verbod te voldoen.’ Dat schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) in antwoord op vragen van de Tweede Kamerleden Remco Dijkstra (VVD) en Rutger Schonis (D66).

Minister Van Nieuwenhuizen reageert op vragen Tweede Kamer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Verbod op ontgassen moet uitvoerbaar zijn’ | Schuttevaer.nl

‘Verbod op ontgassen moet uitvoerbaar zijn’

‘Natuurlijk moet zo snel mogelijk het uitstoten van dampvormige giftige stoffen uitgebannen worden, onder voorwaarde dat het redelijkerwijs mogelijk is om aan het verbod te voldoen.’ Dat schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) in antwoord op vragen van de Tweede Kamerleden Remco Dijkstra (VVD) en Rutger Schonis (D66).

Minister Van Nieuwenhuizen reageert op vragen Tweede Kamer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer