Eerste Dutch Wooden Boat Festival in Den Helder

Op initiatief van Bert van Baar van de Bootbouwschool en organisator Jet Sluik van de Traditionele Schepen Beurs wordt van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli het eerste Dutch Wooden Boat Festival (Nederlandse Houten Boot Festival) gehouden in Museumhaven Willemsoord in Den Helder.

Eerste Dutch Wooden Boat Festival in Den Helder

Het festival begint met de jaarlijkse Helderse Botterrace op het Marsdiep. Een spektakel dat door de Stichting Helderse Botters wordt georganiseerd. Daarna wordt het weekend nog feestelijker met de Jutterhavendagen die worden georganiseerd door Willemsoord BV en de op het complex gevestigde musea en ondernemers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer