Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Eerste Dutch Wooden Boat Festival in Den Helder

DEN HELDER

Op initiatief van Bert van Baar van de Bootbouwschool en organisator Jet Sluik van de Traditionele Schepen Beurs wordt van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli het eerste Dutch Wooden Boat Festival (Nederlandse Houten Boot Festival) gehouden in Museumhaven Willemsoord in Den Helder.

1 / 1
Eerste Dutch Wooden Boat Festival in Den Helder

Eerste Dutch Wooden Boat Festival in Den Helder

Het festival begint met de jaarlijkse Helderse Botterrace op het Marsdiep. Een spektakel dat door de Stichting Helderse Botters wordt georganiseerd. Daarna wordt het weekend nog feestelijker met de Jutterhavendagen die worden georganiseerd door Willemsoord BV en de op het complex gevestigde musea en ondernemers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook